Karczma i restauracja z bali jednoizbowa Zakopane

Karczma i restauracja z bali jednoizbowa w Zakopanem

Typowa karczma drewniana zbudowana z bali. Użycie pełnego bala okrągłego nadaje tej tradycyjnej restauracji właściwy charakter i solidność. W miesiącach zimowych zapewnia poczucie ciepła, bezpieczeństwa i niezapomnianego klimatu.

Tradycyjna architektura, doskonały klimat w połączeniu z pysznym jedzeniem i napitkami sprawiają, iż goście chcą tu wracać, a karczma z bala Zohylina stała się obowiązkowym punktem na mapie turystycznej Zakopanego.

  • Powierzchnia użytkowa karczmy z bali: ~130 m2
  • Rekomendowany dla: kilkadziesiąt osób jednocześnie
  • Podmurówka domu z bala: kamienna
  • Pokrycie dachu: naturalne, deski świerk
  • Okna: drewniane, skrzynkowe
  • Wyzwanie: Wykonać tradycyjną karczmę z bali.
Realizacje karczm i restauracji z bala